NL / EN

Nieuws

Opdrachten via een aanbesteding of tender

Bij Keijsers Interiors doen we regelmatig mee aan aanbestedingen of tenders. Vaak zijn het overheidsdiensten die een grote opdracht via een aanbesteding naar de markt brengen. Marktpartijen krijgen vervolgens de mogelijkheid om mee te doen aan een aanbesteding. Bij een aanbestedingstraject gaat het om veel meer dan de prijs. Vaak wordt gevraagd om een plan van aanpak, een risico-inventarisatie en een procesplanning te presenteren. In sommige gevallen vraagt de opdrachtgever om proefstukken aan te bieden om de kwaliteit te controleren.

Keijsers Interiors regelmatig succesvol

Bij Keijsers Interiors hebben we een tenderteam dat verantwoordelijk is voor de aanbestedingstrajecten. Regelmatig gunnen overheidspartijen ons mooie opdrachten. In het verleden hebben we via deze weg onder andere het maatwerk interieur voor het stadhuis van Deventer gerealiseerd en de meubels voor Hub Kerkrade.

Op dit ogenblik zijn we in afwachting van de uitslag van de aanbesteding voor het maatwerk interieur van een toonaangevend museum in de randstad. We hopen op korte termijn bekend te kunnen maken met welk museum we aan de slag gaan. We’ll keep you posted! 

English 

/files/foto-organisatieontwikkeling_v2.png
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op