Bijzondere materialen als basis voor de inrichting

Bijzondere materialen als basis voor de inrichting

Kennis van techniek en materiaal

Ons bedrijf vormt een absolute toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van maatwerk interieur. Dit maken we waar door de gedegen kennis te delen die wij hebben op het gebied van technieken en materialen. Voorbeelden van bijzondere materialen waar we veel mee werken zijn Getacor, Corian en 3Form. Dit type materiaal is goed tegen veel verschillende zuren bestand.

Getacor, Corian en 3Form: drie materialen die wij er uitlichten en die het verschil maken

Van de vele verschillende materialen die we gebruiken lichten we er graag enkele uit:

  • Corian is een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat in onze eigen fabriek veelvuldig verwerkt wordt. Hiermee kunnen naadloos de mooiste vormen worden gemaakt. Corian is een massief oppervlaktemateriaal dat voor een deel uit acrylhars (PMMA) bestaat en twee delen natuurlijke materialen. Daardoor is het een duurzaam en elegant materiaal met uitstekende hygiënische- en onderhoudseigenschappen. Interieurarchitecten werken er graag mee.
  • Getacor is een ‘solid surface’- product dat op vele plekken kan worden toegepast. De densiteit is hoger dan bij Corian en voelt daardoor minder fijntjes aan. Dit materiaal is in beperkte diktes te verkrijgen en wordt veel verwerkt in inbouw interieurs van hotels, ziekenhuizen, winkels en horeca. De verkrijgbare 3mm dikte variant kan een gunstige uitwerking hebben voor de totaalprijs van een project. Het is een materiaal dat thermisch goed vervormbaar is en ingezet wordt voor naadloze toepassingen. We maken met dit materiaal prachtige ronde vormen, zoals balies, tafels en werkbladen.
  • 3Form is een fabrikant van een uniek (plaat)materiaal dat tot meubel wordt verwerkt. Het materiaal is transparant en ook thermisch vervormbaar. Keijsers Interiors is partner van 3Form voor de Europese markt en heeft de middelen, kennis en ervaring in huis om het materiaal op de beste manier te verwerken.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de verschillende materialen, dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

The Art of Creation
© 2022 Keijsers Interiors
Created by