The Student Hotel gaat samenwerking aan met Keijsers Interiors!

The Student Hotel gaat samenwerking aan met Keijsers Interiors!

The Student Hotel, een uniek hotelconcept voor studenten (of iedereen met een studenten mindset), opent een nieuw hotel van 39.000 m2 in Wenen. Keijsers Interiors voorziet alle publieke ruimtes zoals co-living studio's, studie- en spelruimtes, vergaderzalen, restaurants, bars, sportscholen en co-working faciliteiten van maatwerk meubilair.

Het co-living, co-working business model van het Student Hotel biedt een unieke hybride bestemming voor een snelgroeiende internationale gemeenschap. En het is precies deze internationale focus die past bij de internationale ambities van Keijsers Interiors.

Langdurige samenwerking

Samenwerken aan dergelijke complexe projecten met onze klanten vereist wederzijds begrip, goede samenwerking en communicatie. Dus streven we naar langdurige relaties, waarbij we steeds meer afgestemd zijn op elkaar.

Dit begon al tijdens het aanbestedingsproces, waar we volgens The Student Hotel uitblonken in een goede samenwerking, snelle responstijd, de precieze overweging en implementatie van hun feedback, evenals de proactieve benadering van het proces.

The Art of Creation
© 2022 Keijsers Interiors
Created by