Corendon kiest voor Keijsers Interiors

Corendon kiest voor Keijsers Interiors

Meer dan trots zijn we dat Corendon voor Keijsers Interiors heeft gekozen om op Curaçao het maatwerk meubilair te verzorgen voor de kamers en suites in een vijfsterren luxe resort. Dit ambitieuze project van Corendon, het bouwen van het grootste resort op Curaçao, sluit perfect aan bij de ambities van Keijsers Interiors: samen met onze klanten topkwaliteit projecten opleveren, niet alleen in Nederland, ook internationaal.

Keijsers Interiors levert hoogwaardige interieurbouw op maat, en realiseert ieder ontwerp, volledig naar de wensen van de klant. Onze internationale ervaring met interieurs in hospitality zal er ongetwijfeld aan hebben bijgedragen dat Corendon heeft gekozen voor Keijsers Interiors. Wij weten namelijk als geen ander dat het intensieve gebruik van meubilair in hotels en resorts strenge kwaliteitseisen met zich meebrengt. Want niet alleen de slijtage die optreed door het gebruik van het meubilair door de gasten, ook de klimatologische omstandigheden bepalen de materiaalkeuze.

De komende maanden zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Volg ons in alle stappen van dit spannende project!

The Art of Creation
© 2022 Keijsers Interiors
Created by