Headerafbeelding

create
together

The Art of Creation

Interieurbouw door Keijsers Interiors

Kwalitatief hoogwaardig maatwerk 

Sinds 1872 zijn wij specialist in maatwerk en leveren kwalitatief hoogwaardige interieurbouw over de gehele wereld. Uitgegroeid tot de top vijf grootste interieur bouwers van Nederland, kunnen wij met recht zeggen dat wij de stabiele sparringpartner voor elke partij zijn. Interieurs en projectinrichting op maat met vakkundig advies over alternatieven in materiaalgebruik, slimme toepassingen en duurzaamheid.

Met onze eigen fabriek in Bochnia, Polen – kunnen wij werkelijk alles wat bedacht wordt vervaardigen. Trots zijn wij op onze productielocatie waar nog échte meubelmakers het ware ambacht beoefenen van pure, authentieke houtbewerking. Naar de maatstaven van deze tijd en alle technieken die daarbij horen.

neem contact met ons op

Als klant ben jij onze sleutel
tot succes

Het is onze ambitie om de beste interieurbouwer te worden voor opdrachtgevers in de retail, utiliteitsbouw, hospitality en musea. Jouw opdracht levert de sleutel tot die positie. Je wilt een interieur dat voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Keijsers Interiors heeft een proces ontwikkeld om te komen tot een oplevering volgens jouw specificaties, binnen het budget en binnen een afgesproken planning.

Referenties over kwaliteit

Keijsers Interiors is niet alleen in Nederland maatgevend in kwaliteit. Ook buiten de grenzen wordt onze aandacht voor detail gewaardeerd. Onze klanten zien ons als toonaangevende interieurbouwer met referenties in vele sectoren van bedrijfsleven en overheid. Keijsers Interiors werkt graag en enthousiast samen met gemotiveerde opdrachtgevers, bouwers en kritische architecten. Met materiaalkennis en techniek levert Keijsers Interiors een significante bijdrage aan het proces en het resultaat.

We verheugen ons erop je te ontmoeten

Jouw project is bij onze bevlogen interieurbouwers in goede handen. Onze vakmensen hebben gevoel voor ambacht en zijn nieuwsgierig naar ontwikkelingen. Materialen, productie, uitdagingen, oplossingen. Je kunt rekenen op onze onverdeelde aandacht en inzet om jouw wensen en verwachtingen professioneel waar te maken. Met veel liefde voor ons prachtige vak. Welkom!

Samen kom je verder

Sinds 1872 zijn wij specialist in maatwerk. Uitgegroeid tot de top vijf grootste interieur bouwers van Nederland kunnen wij met recht zeggen dat wij de stabiele sparringpartner voor elke partij zijn. Interieurs en projectinrichting op maat met vakkundig advies over alternatieven in materiaalgebruik, slimme toepassingen en duurzaamheid. Met een vast team werken we nauw samen met onze opdrachtgevers en zó worden prachtige resultaten geboekt. Zonder verrassingen achteraf want afspraak is altijd afspraak.

Interior Group
Design vertalen

Met flair en elan op het gebied van ontwerpen en inrichten van projecten laten de adviseurs van De Projectgroep de inrichtingsbranche bruisen. Dynamisch en met een frisse blik worden restaurants, appartementen en recreatiewoningen ontworpen en ingericht. Alles in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en altijd met oog voor snelheid en detail. Bijzondere eyecatchers, slimme oplossingen en verrassende toepassingen maken steeds weer opnieuw een project een ware bron van inspiratie.

www.deprojectgroep.nl

met trots werken wij voor deze bedrijven

Logo volkenkunde Logo aon Logo dura vermeer Logo marienhage Logo brainwash Logo roompot Logo europarcs Logo oneill Logo samsung Logo plopsaland Logo bdm Logo shabu Logo tropenmuseum Logo lbg hotels Logo zaans medisch centrum Logo gemeente leiden Logo bonnefanten Logo hunkemoller Logo ricoh Logo oce Logo tumble Logo koi sushi Logo hub Logo ber bouw Logo kpn Logo ChiqueOLatte Logo utrecht wilhelmina Logo nh hotel Logo yays Logo holiday inn Logo moxy Logo bam Logo eten & zo Logo heijmans Logo sandwich Logo fabory Logo EMA west holland Logo de kom Logo corendon Logo fc utrecht Logo generator hostel Logo gemeente rotterdam Logo the student hotel Logo hilton Logo school 7 Logo deventer ziekenhuis Logo naturalis
The Art of Creation
© 2024 Keijsers Interiors
Created by