NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

Keijsers Interiors internationaal actief

Keijsers Interiors internationaal actief

Keijsers Interiors levert kwalitatief hoogwaardig maatwerk over de hele wereld. De logistieke dienstverlening vormt hierbij uiteraard een belangrijk onderdeel. We maken onder andere gebruik van warehouses op drie verschillende locaties. Daarmee zijn we in staat om de juiste producten op het juiste moment te leveren en opdrachtgevers te ontzorgen in hun voorraadbeheer.

Update project Doha, Qatar

Eerder berichtten we over dat er een container klaarstond om naar Doha in Qatar te worden verscheept. Inmiddels is de lading gearriveerd en gaan we de volgende stappen in het project zetten. Voor dit unieke project is een collega van Keijsers Interiors afgereisd naar Qatar om het uitladen en installeren van het exclusieve interieur te begeleiden.

Update project Willemstad, Curaçao

Ook ons project in Willemstad in Curaçao zit in een volgende fase. Nadat we begin mei een bezoek brachten om het project in te meten, zijn de eerste containers met ons maatwerk interieur nu onderweg naar Curaçao. Mooi om te zien dat de installatie van het interieur weer een stap dichterbij is gekomen.

English

/files/nieuws-items/uitladen_qatar/uitladen-qatar.jpeg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op