NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

Kennis van techniek en materiaal

Kennis van techniek en materiaal

Het team van Keijsers Interiors vormt een toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van maatwerk interieur. Dit maken we onder andere waar door onze goede kennis op het gebied van technieken en materialen. Voorbeelden van materialen waar we veel mee werken zijn Getacore, Corian en 3Form. 

Getacore, Corian en 3Form: materialen die het verschil maken

Van de vele materialen die we gebruiken lichten we er graag een aantal uit:

  • Getacore is een solid surface product dat op vele plekken kan worden toegepast, denk aan hotels, ziekenhuizen, winkels en horeca. Het is een materiaal dat thermisch vervormbaar is en waar we naadloos mee werken. We maken met dit materiaal prachtige ronde vormen, zoals balies, ronde tafels en werkbladen.
  • Corian is, net als Getacore, een materiaal dat we in onze eigen fabriek verwerken én waarmee we naadloos mooie vormen maken. 
  • 3Form is een fabrikant van een uniek (plaat)materiaal dat tot meubel wordt verwerkt. Het materiaal is transparant en thermisch vervormbaar. Keijsers Interiors is partner van 3Form voor de Europese markt en heeft de middelen, kennis en ervaring in huis om het materiaal op de beste manier te verwerken. Voor ons project bij het Timmerhuis in Rotterdam hebben we het materiaal gebruikt om een mooie receptiebalie te realiseren. 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de verschillende materialen, dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

English

/files/nieuws-items/materiaal/materialen_1.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op