NL / EN

Nieuws

Eigen warehouse voor Hunkemöller

Snel schakelen door eigen warehouse voor Hunkemöller

Keijsers Interiors heeft een lange en intensieve samenwerking met Hunkemöller. Wij verzorgen de interieurbouw van hun winkels en helpen ze zo bij de uitrol van de Hunkemöllerformule. Om Hunkemöller optimaal van dienst te zijn, is er een warehouse gebouwd van 1500 m². In het warehouse staan ongeveer tien standaardwinkels van Hunkemöller op voorraad. Dat geeft ons de mogelijkheid om pro-actief te handelen wanneer Hunkemöller een nieuwe winkel wil openen. Natuurlijk ziet niet elke winkel er hetzelfde uit. Met de voorraad in het warehouse  zijn we in staat om het interieur snel passend te maken voor elke nieuwe winkel.

Ruimte om voorraad uit te breiden

Keijser Interiors is zeer flexibel in de opslag in het warehouse. Regelmatig worden er nieuwe items ontwikkeld die we toevoegen aan de voorraad. We zorgen ervoor dat een gedeelte van het warehouse beschikbaar blijft voor nieuwe items.

We vinden het bijzonder dat we als partner deze bijdrage leveren aan de uitrol van het concept Hunkemöller en kijken uit naar de vele projecten die gaan komen!

English

/files/nieuws-items/warehouse/warehouse_1.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op