Brainwash Kappers

Brainwash Kappers

BrainWash Kappers is met haar landelijke spreiding van meer dan 175 salons al jaren de grootste kappersketen in Nederland. Een unieke en opvallende kappersformule in het retail landschap. De formule kenmerkt zich door ruime openingstijden, scherpe en duidelijke prijzen, knippen zonder afspraak en gekwalificeerde kappers, die zich onderscheiden met hun vaktechniek, klantvriendelijkheid en motivatie.

Brainwash Kappers is onderdeel van de Franse Provalliance Group, die verschillende merken beheren waaronder ook Cosmo Hairstyling en Team Kappers.

Voor de retail keten Brainwash Kappers zijn wij continu bezig met de inrichting en renovatie van hun salons in Nederland. Keijsers Interiors produceert alle welkomstbalies, de productkastjes, de speciaal ontworpen spiegelpanelen en de chemiewanden in eigen fabriek. Ook de kaptafels, de koffiekasten en handdoekkasten zijn van onze hand. Het interieur is praktisch en fris uitgevoerd met de kenmerkende basiskleur oranje die de boventoon voert voor deze keten. De houten constructies van de interieurobjecten én het tot in de finesses afgewerkte spuitwerk verraden het maatwerk en vakmanschap.

De inrichting en renovatie van deze mooie keten gaat nog steeds door en ook hier ontzorgen wij volledig door snel te leveren en met aandacht te bouwen. Dat noemen wij co-creation. De recente opgeleverde filialen zijn in Tiel, Zevenaar en Veldhoven. Op naar de volgende!

opdrachtgeverProvalliance Group
architectGeoffrey Wijn en Bertine Hey, B-Sign
fotografieElla Vermaas
The Art of Creation
© 2024 Keijsers Interiors
Created by