Kantoor BDO Den Haag

Kantoor BDO Den Haag

Een kantoorruimte ontwerpen is vandaag de dag geen gemakkelijke taak. Hoe teams (willen) werken verschilt per persoon of per taak en dat zorgt voor flink wat uitdagingen. De moderne werkplek is op dit moment volop in ontwikkeling en steeds vaker wordt de focus gelegd op de medewerker. De ‘one-size-fits-all’ inrichting past eigenlijk niemand meer.

In het nieuwe kantoor van BDO in Den Haag komt alles samen. De laatste trends op het gebied van kantoorinrichting passeren hier de revue. dynamische flexibiliteit, de comeback van hout en ruimtes die het teamgevoel versterken. De interieurarchitect M+R interior architecture is de ontwerper van de inrichting van het pand. Interior Group met co-creator Keijsers Interiors was verantwoordelijk voor de uitvoering. We hebben de ontvangstruimte en de entreebalie vormgegeven en hebben de bibliotheek, de pantries en de opvallende akoestische belcellen gebouwd. Hier kun je rustig bellen, omdat de omgevingsgeluiden worden gedempt met akoestische wandbekleding. Natuurlijk mag groen niet meer ontbreken in een kantoorpand, daarom bouwden we enorme plantenbakken die strategisch in de ruimtes zijn geplaatst.

Onze kracht hier was de bundeling van design, vakmanschap, ambacht en uniciteit. Samen met de architect, de installateur en de opdrachtgever is het een prachtige werkplek geworden.

opdrachtgeverBDO Accountants & Adviseurs
architectM+R interior architecture
fotografieStudio de Winter
The Art of Creation
© 2024 Keijsers Interiors
Created by