Oximi

Oximi

OXIMI, waar advies en producten samensmelten met beleving. 

Het Belgische Oximi is een nieuw parafarmaceutisch retailconcept dat staat voor proactief en holistisch meedenken in de gezondheid en het welzijn van de consument. Oximi biedt een differentiërend en uitgebreid aanbod aan kwalitatieve parafarmaceutische, beauty en wellnessproducten. 

Het concept
De ruggengraat van Oximi’s retailconcept is service en advies op basis van de expertises van het Oximi team. Dit weerspiegelt zich in de centrale kern van de winkel waar het advies en de producten samensmelten met beleving in de vorm van: storytelling, producten testen, DIY, demonstraties, leren over producten, workshops, etc.

Het ontwerp en bouwbegeleiding is in handen van Retailoffice uit Wilrijk (BE).

De rol van Keijsers Interiors
In een relatief korte tijd is het concept klaargemaakt voor de uitrol van de eerste winkels. De rol van Keijsers Interiors bestond onder andere uit co-creatie, wij hebben meegedacht over de engineering van het interieur zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Een in het oog springend stijlkenmerk is het rekkensysteem waar strekmetaal in is verwerkt, door middel van kleurgebruik en signing wordt het assortiment aangeduid.

opdrachtgeverOximi
architectRetail Office
The Art of Creation
© 2024 Keijsers Interiors
Created by