NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

Hospitality een uniek segment

Hospitality een uniek segment

Keijsers Interiors is actief in verschillende segmenten van de interieurbouw. Onder andere binnen de hospitalitywereld behoort Keijsers Interiors tot de toonaangevende interieurbouwers. Bij maatwerkinterieur in de hospitality speelt de gastbeleving een belangrijke rol. De look-and-feel van de inrichting wekt een gevoel op. Een mooi voorbeeld is het Moxy concept in Düsseldorf.

Moxy concept: een mooi hospitality project

In Düsseldorf richten de specialisten van Keijsers Interiors het Moxy Hotel in met maatwerkinterieur. Het is een project vol uitdagingen: van het verwerken van metaal en glas tot aan het verzorgen van de stoffering. Hartstikke mooi om te zien dat al deze elementen in ons werk samenkomen. Helge Docters van Leeuwen van HDVL Design Makers heeft de uitstraling van het Moxy concept ontworpen: een industriële look en een gastvrij karakter. Een concept waar wij ons werk natuurlijk op hebben afgestemd. 

We zijn trots op deze opdracht en de samenwerking met Moxy Hotels, dat onderdeel uitmaakt van de Odyseus Hotel Groep. Op dit moment loopt de productie van het interieur voor de publieke gebieden van het nieuwe hotel in Düsseldorf. Nog deze zomer wordt dit meubilair geïnstalleerd. Hiernaast vinden jullie alvast een voorproefje!

English

/files/nieuws-items/moxy/moxy-lockerwand_kleiner-formaat.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op