NL / EN
Headerafbeelding

Werken bij

Calculator

Keijsers Interiors, één van de grootste interieurbouwers van Nederland met een eigen productielocatie in Polen, is op zoek naar een Calculator/Werkvoorbereider, die ons team komt versterken. Wij leveren werk waar we trots op zijn. We bouwen interieurs voor projecten als de Hermitage in Amsterdam, het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het HQ van Philips, verschillende retail klanten zoals Hunkemöller en O’Neill, maar ook voor internationale klanten zoals een ziekenhuis op Curaçao of een Penthouse voor een particulier in Qatar. Ook zijn wij trots op onze lange klantrelaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit en partnerschap. Onze missie: Wij overtreffen de verwachtingen van de klant! Dit doen we door ons te onderscheiden op basis van kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en daadkracht. 

Keijsers Interiors groeit! Omdat we zo’n goede naam hebben in binnen- en buitenland groeit ons bedrijf hard door. De cultuur van Keijsers Interiors kenmerkt zich door hard werken, de handen uit de mouwen steken, humor en elkaar helpen. De klant staat voorop en daarom is geen dag hetzelfde. Wil jij bijdragen aan de groei van ons prachtige bedrijf?

Calculator / Werkvoorbereider

Wat ga je doen?

 • Je realiseert in samenspraak met de Sales Manager en de afdeling Inkoop in Polen, offertetrajecten voor diverse potentiele klanten.
 • Je interpreteert op de juiste wijze de bouwtechnische tekeningen en bestekken, om een volledig overzicht van alle onderdelen van het project op te kunnen stellen.
 • Je stelt scherpe, realistische calculaties op en stemt hierover nader af met de afdeling Inkoop.
 • Je bespreekt de calculatie/projectbegroting met sales/projectmanagement. Hierbij wordt tevens de marge bepaald.
 • Je draagt in overleg met sales, projectmanagers en inkoop over alternatieve mogelijkheden aan.
 • Je signaleert knelpunten en lost problemen op.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een Hbo/Mbo+ werk- en denkniveau, gebaseerd op een relevante afgeronde beroepsopleiding bij voorkeur Bouwkunde.
 • Met enkele jaren praktijkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ervaring met ERP systemen, kennis van Proteus is een pré.
 • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving; eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in ons vakgebied; mee te denken over groei.
 • De mogelijkheid om actief mee te bouwen aan de toekomst van Keijsers Interiors.
 • Je maakt deel uit van een team met gedreven collega's.
 • Bovengemiddeld salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je samen met ons de schouders eronder zetten en mee te bouwen aan de toekomst van Keijsers Interiors en natuurlijk die van jezelf, stuur dan je motivatie en CV naar manon@keijsersinteriors.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Manon Joosten, 06-13400125.

Acquisitie op basis van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
/files/projecten/museum-volkenkunde/rijksmuseum-volkenkunde-februari-2013.jpg

Staat er geen passende vacature bij?

Wij zijn vanwege groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die onze voorliefde voor interieurbouw delen en passen bij onze duurzame, innovatieve bedrijfscultuur.

Wil je daarover met ons in gesprek, stuur dan een open sollicitatie naar manon@keijsersinteriors.com. Geef aan in welke richting je een nieuwe functie zoekt en wij laten je dan snel weten of wij nu, of in de toekomst, mogelijkheden zien voor iemand met jouw achtergrond en ervaring.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN ONZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op