NL / EN
Headerafbeelding

Werken bij

Calculator

Locatie: Utrecht / Venray

Keijsers Interiors, één van de grootste interieurbouwers van Nederland met een eigen productielocatie in Polen, is op zoek naar een Calculator/Werkvoorbereider, die ons team komt versterken.  

Wij leveren werk waar we trots op zijn! We bouwen interieurs voor projecten als de Hermitage in Amsterdam, het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het HQ van Philips, verschillende retail klanten zoals Hunkemöller en O’Neill, maar ook voor internationale klanten zoals een ziekenhuis op Curaçao of een Penthouse voor een particulier in Qatar. Ook zijn wij trots op onze lange klantrelaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit en wederzijds vertrouwen. Onze missie: Wij overtreffen de verwachtingen van de klant! Dit doen we door ons te onderscheiden op basis van kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en daadkracht. 

Keijsers Interiors groeit! Omdat we zo’n goede naam hebben in binnen- en buitenland groeit ons bedrijf hard door.  

De cultuur van Keijsers Interiors kenmerkt zich door hard werken, de handen uit de mouwen steken, humor en elkaar helpen. De klant staat voorop en daarom is geen dag hetzelfde. 

Wil jij bijdragen aan de groei van ons prachtige bedrijf?

 

Calculator / Werkvoorbereider

Onze klanten zijn zeer divers, van retail tot hotels, kantoren, musea alsmede privé penthouses. Per klant hebben we een projectteam, bestaande uit minimaal calculatie, sales en een projectmanager. Als calculator ben je een belangrijke schakel hierin. Jij vertaalt de klantvraag naar een optimale calculatie door je verworven inzicht, kennis en ervaring in de interieurbranche. Je proactief meedenken wordt zeer gewaardeerd!

Projectbezoek / klantbezoek in het voortraject, samen met de salesmanager, komt ook zeker voor; alles om de meest accurate offerte te maken.

Tevens ben jij een belangrijke sparringpartner tijdens het gehele project voor de sales- en projectmanager.

We bieden je een uitdagende functie in een informele en dynamische omgeving. Zonder vakbekwaamheid, samenwerking en drive zou Keijsers niet staan waar we nu zijn. Wij bieden onze medewerkers goede voorwaarden en een hechte groep collega’s die er samen voor gaan.

Heb jij enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en heb je uitgebreide kennis van materialen en productiemethoden, stuur dan je cv naar eli@keijsersinteriors.com.

Als je eerst meer wil weten, bel dan met Eli van Beekveld +31 6 3957 1435.

 

Werklocatie mag Utrecht zijn, maar ook Venray.

Acquisitie op basis van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
/files/projecten/museum-volkenkunde/rijksmuseum-volkenkunde-februari-2013.jpg

Staat er geen passende vacature bij?

Wij zijn vanwege groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die onze voorliefde voor interieurbouw delen en passen bij onze duurzame, innovatieve bedrijfscultuur.

Wil je daarover met ons in gesprek, stuur dan een open sollicitatie naar manon@keijsersinteriors.com. Geef aan in welke richting je een nieuwe functie zoekt en wij laten je dan snel weten of wij nu, of in de toekomst, mogelijkheden zien voor iemand met jouw achtergrond en ervaring.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN ONZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op