NL / EN

Werken bij

Project Manager

Keijsers Interiors, één van de grootste interieurbouwers van Nederland met een eigen productielocatie in Polen. Vanuit Venray worden kwalitatief hoogwaardige projecten gerealiseerd voor opdrachtgevers zoals het Cultuurcluster in Kerkrade, de Hermitage in Amsterdam, het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het HQ van Philips, verschillende retail klanten zoals Hunkemöller en Sandwich, maar ook voor internationale klanten zoals een ziekenhuis op Curaçao of een Penthouse voor een particulier in Qatar. Binnen Keijsers is men trots op de lange klantrelaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit en wederzijds vertrouwen.

De cultuur van Keijsers kenmerkt zich door hard werken, de handen uit de mouwen steken, humor en elkaar helpen. De klant staat voorop en geen dag is hetzelfde. Men onderscheidt zich op basis van kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en daadkracht en weet zo de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Keijsers heeft ambitieuze doelstellingen, zoals internationale groei en het aanboren van nieuwe marktsegmenten. Om deze ambitie mede vorm te geven zijn wij namens Keijsers Interiors op zoek naar een Projectmanager voor de interieurbouw projecten.

Functieomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van interieurbouw projecten binnen de gestelde tijd en budget. Voor jouw projecten stel je de projectplanning op en bewaak je budget en marges. Door middel van het project creëer je een inspirerende meerwaarde voor de klant. Je denkt mee met de klant, architect en aannemersbedrijf over alternatieve oplossingen en nieuwe wegen om het project dat WOW effect te geven. Je neemt deel aan project overleggen met diverse stakeholders en vertegenwoordigt Keijsers Interiors op een excellente manier. Je onderhoudt nauw contact met de productielocatie in Polen en geeft leiding aan de assistent projectmanager. 

Functieprofiel:
Je hebt een Hbo werk- en denkniveau en hebt een relevante afgeronde beroepsopleiding, bijvoorbeeld richting bouwkunde, project- en evenementenmanagement of soortgelijk. Je beschikt over minimaal vijf jaar praktijkervaring in een vergelijkbare functie. Als persoon ben je te omschrijven als resultaatgericht, gaat altijd voor kwaliteit, kunt goed samenwerken en bent creatief in het aangaan van uitdagingen. Je kunt goed analyseren en organiseren. Door jouw commerciële inslag vind je het leuk om met klanten om te gaan en deze tevreden te stellen. Je hebt oog voor detail en bent vasthoudend, maar flexibel waar noodzakelijk. Gezien het internationale karakter van de organisatie ben je communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels. Goede kennis van het Duits is een pré. Uiteraard beschik je over leidinggevende capaciteiten.

Aanbod:
Een uitdagende en verantwoordelijke functie in het high-end segment. Learning on the job, dat kenmerkt Keijsers Interiors. Je krijgt de ruimte om te ontdekken en te groeien binnen jouw eigen functie en binnen de organisatie. De organisatie is dan ook groot voorstander van jouw kritische blik en eigen initiatief.

Werken bij Keijsers Interiors betekent werken in een prettige en vooruitstrevende omgeving waar groei, kwaliteit en plezier centraal staan. Je ontvangt bij deze vacature een marktconform salaris gebaseerd op de kennis en werkervaring die je meeneemt. Je kunt verder rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren: Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving, maak dit dan kenbaar via Rohan Bruggink (Schakelpunt netwerk recruitment) rohan.bruggink@schakelpunt.com – (0)6 55 831 741.

 

Terug naar overzicht
/files/projecten/timmerhuis/sebastian van damme_Timmerhuis_6275 Pano.jpg

Staat er geen passende vacature bij?

Wij zijn vanwege groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die onze voorliefde voor interieurbouw delen en passen bij onze duurzame, innovatieve bedrijfscultuur.

Wil je daarover met ons in gesprek, stuur dan een open sollicitatie naar manon@keijsersinteriors.com. Geef aan in welke richting je een nieuwe functie zoekt en wij laten je dan snel weten of wij nu, of in de toekomst, mogelijkheden zien voor iemand met jouw achtergrond en ervaring.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN ONZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op