NL / EN
Headerafbeelding

Werken bij

Project Manager

Keijsers Interiors, één van de grootste interieurbouwers van Nederland, heeft in verband met de veelheid aan orders, uitbreiding nodig in projectmanagement. Vanuit Venray en Utrecht worden kwalitatief hoogwaardige en spraakmakende projecten gerealiseerd voor opdrachtgevers zoals Naturalis, Corendon hotels, Hunkemöller, Brainwash en KPN. Wij bouwen interieurs voor zorg, onderwijs, hospitality, recreatie, musea, retail en utiliteit.
Wij zijn trots op onze lange klantrelaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit en wederzijds vertrouwen.

Samenwerken een must! 
Een project wordt al vanaf de start door een projectteam begeleid. Sales, calculatie, projectmanagement werken continue samen om een project tot een succes te maken. Dat doen we door samen de handen uit de mouwen steken, een gezonde dosis humor en elkaar support te geven. De klant staat voorop en geen dag is hetzelfde. En ook met de klant en de designers werken we graag al aan het begin van een project samen om mee te denken over materiaalgebruik en werkbare toepassingen. Dáár zit onze kracht!
Keijsers Interiors heeft ambitieuze doelstellingen. Vanaf maart wordt samen met De Projectgroep een nieuw experience center geopend in Utrecht waar in een prachtige creative space interieurarchitecten, klanten en makers elkaar ontmoeten.   
Krijg je er al zin in om daar jouw bijdrage aan te leveren?

Wat ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van interieurbouw projecten binnen de gestelde tijd en het budget. Een afgesproken deadline realiseren is voor ons vanzelfsprekend!
Voor jouw projecten stel je de projectplanning op en bewaak je budget en marges. Je denkt mee met de klant, architect en bouwbedrijf over alternatieve oplossingen en nieuwe wegen om het project dat WOW-effect te geven. Je neemt deel aan project overleggen met diverse stakeholders en vertegenwoordigt Keijsers Interiors op een excellente manier. Je onderhoudt nauw contact met onze eigen productielocatie in Polen en geeft leiding aan de assistent projectmanager.

Wat zoeken wij
Je hebt een Hbo werk- en denkniveau door een relevante afgeronde beroepsopleiding, bijvoorbeeld richting bouwkunde, project- en evenementenmanagement of soortgelijk. Je beschikt over minimaal vijf jaar praktijkervaring in een vergelijkbare functie. Als persoon ben je te omschrijven als resultaatgericht, oog voor kwaliteit, je kunt goed samenwerken en bent creatief in het aangaan van uitdagingen. Je kunt goed analyseren en organiseren. Door jouw commerciële inslag vind je het leuk om met klanten om te gaan en deze tevreden te stellen. Je bent vasthoudend, maar flexibel waar noodzakelijk. Gezien het internationale karakter van de organisatie ben je communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels.

Ons aanbod
Een uitdagende en verantwoordelijke functie in het high-end segment. Je krijgt de ruimte om te ontdekken en te groeien binnen jouw eigen functie en binnen de organisatie. De organisatie is dan ook groot voorstander van jouw kritische blik en eigen initiatief.
Werken bij Keijsers Interiors betekent werken in een prettige en vooruitstrevende omgeving waar groei, kwaliteit en plezier centraal staan. Je ontvangt bij deze vacature een marktconform salaris gebaseerd op de kennis en werkervaring die je meeneemt. Je kunt verder rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling? Kijk ook op onze website www.keijsersinteriors.com voor meer info over onze klanten en projecten.
Je kunt ook bellen met Eli van Beekveld, 06 – 39571435. Stuur jouw CV met motivatie naar eli@keijsersinteriors.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
/files/projecten/timmerhuis/sebastian van damme_Timmerhuis_6275 Pano.jpg

Staat er geen passende vacature bij?

Wij zijn vanwege groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die onze voorliefde voor interieurbouw delen en passen bij onze duurzame, innovatieve bedrijfscultuur.

Wil je daarover met ons in gesprek, stuur dan een open sollicitatie naar info@keijsersinteriors.com. Geef aan in welke richting je een nieuwe functie zoekt en wij laten je dan snel weten of wij nu, of in de toekomst, mogelijkheden zien voor iemand met jouw achtergrond en ervaring.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN ONZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op