NL / EN
Headerafbeelding

Werken bij

Project Engineer

Keijsers Interiors, één van de grootste interieurbouwers van Nederland, heeft in verband met de veelheid aan orders, uitbreiding nodig in werkvoorbereiding/assistent-projectmanagement. Vanuit Venray en Utrecht worden kwalitatief hoogwaardige en spraakmakende projecten gerealiseerd voor opdrachtgevers zoals Naturalis, Corendon hotels, Hunkemöller, Brainwash en KPN. Wij bouwen interieurs voor zorg, onderwijs, hospitality, recreatie, musea, retail en utiliteit. 
Wij zijn trots op onze lange klantrelaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit en wederzijds vertrouwen.

Samenwerken een must!
Een project wordt al vanaf de start door een projectteam begeleid. Sales, calculatie, projectmanagement werken continue samen om een project tot een succes te maken. Dat doen we door samen de handen uit de mouwen steken, een gezonde dosis humor en elkaar support te geven. De klant staat voorop en geen dag is hetzelfde. En ook met de klant en de designers werken we graag al aan het begin van een project samen om mee te denken over materiaalgebruik en werkbare toepassingen. Dáár zit onze kracht!
Keijsers Interiors heeft ambitieuze doelstellingen. Vanaf half maart wordt samen met De Projectgroep een nieuw experience center geopend in Utrecht waar in een prachtige “creative space” interieurarchitecten, klanten en makers elkaar ontmoeten.   
Krijg je er al zin in om daar jouw bijdrage aan te leveren?

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de projectmanager bij de uitwerking van het ontwerp naar werktekeningen. Je hebt nauw contact met de engineers van onze eigen productielocatie in Polen om werktekeningen door te nemen en te checken. 
Je denkt met de klant en ontwerper mee over materiaalgebruik en werkbare toepassingen en brengt jouw kennis al bij de start van het project in. En soms werk je zelfs fysiek bij de klant omdat we geloven dat een intensieve samenwerking met onze klant tot betere resultaten leidt! 
Je bereidt het montageteam goed voor op de installatie en checkt op locatie de voortgang van het project. Je vormt met de projectmanager samen een geolied team.

Wat zoeken wij
Je hebt een Mbo werk- en denkniveau en een relevante afgeronde beroepsopleiding in meubelmaker of bouwkunde. Je beschikt over minimaal twee jaar praktijkervaring in de interieurbouw en je beschikt over veel kennis t.a.v. materialen. Als persoon ben je te omschrijven als accuraat, oog voor kwaliteit, je kunt goed samenwerken en je bent creatief in het bedenken van oplossingen. Gezien het internationale karakter van de organisatie heb je geen moeite met Engels. 

Ons aanbod
Een uitdagende en verantwoordelijke functie in het high-end segment. Je krijgt de ruimte om te ontdekken en te groeien binnen jouw eigen functie en binnen de organisatie. De organisatie is dan ook groot voorstander van jouw kritische blik en eigen initiatief. 
Werken bij Keijsers Interiors betekent werken in een prettige en vooruitstrevende omgeving waar groei, kwaliteit en plezier centraal staan. Je ontvangt bij deze functie een marktconform salaris gebaseerd op de kennis en werkervaring die je meeneemt. Je kunt verder rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Belangstelling? Kijk ook op onze website www.keijsersinteriors.com voor meer info over onze klanten en projecten. 
Je kunt ook bellen met Eli van Beekveld, 06 – 39571435. Stuur jouw CV met motivatie naar eli@keijsersinteriors.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
/files/1025moxy-02.jpg

Staat er geen passende vacature bij?

Wij zijn vanwege groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die onze voorliefde voor interieurbouw delen en passen bij onze duurzame, innovatieve bedrijfscultuur.

Wil je daarover met ons in gesprek, stuur dan een open sollicitatie naar info@keijsersinteriors.com. Geef aan in welke richting je een nieuwe functie zoekt en wij laten je dan snel weten of wij nu, of in de toekomst, mogelijkheden zien voor iemand met jouw achtergrond en ervaring.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN ONZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op