NL / EN

Werken bij

Sales Manager

Keijsers Interiors, één van de grootste interieurbouwers van Nederland met een eigen productielocatie in Polen. Vanuit Venray worden kwalitatief hoogwaardige projecten gerealiseerd voor opdrachtgevers zoals het Cultuurcluster in Kerkrade, de Hermitage in Amsterdam, het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het HQ van Philips, verschillende retail klanten zoals Hunkemöller en O’Neill, maar ook voor internationale klanten zoals een ziekenhuis op Curaçao of een Penthouse voor een particulier in Qatar. Binnen Keijsers is men trots op de lange klantrelaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit en wederzijds vertrouwen. 

De cultuur van Keijsers kenmerkt zich door hard werken, de handen uit de mouwen steken, humor, samen soep eten en elkaar helpen. De klant staat voorop en geen dag is hetzelfde. Men onderscheidt zich op basis van kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en daadkracht en weet zo de verwachtingen van de klant te overtreffen. 

Keijsers heeft ambitieuze doelstellingen, zoals internationale groei en het aanboren van nieuwe marktsegmenten. Om deze ambitie mede vorm te geven zijn wij namens Keijsers Interiors opzoek naar een (junior) Sales Manager voor de interieurbouw projecten.             

Functieomschrijving:    Als (junior) Sales Manager maak jij deel uit van een gedreven team dat verantwoordelijk is voor het produceren van interieurs wereldwijd en het managen van de orders tot aan de acceptatie van de inrichting door de klant. Je werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Verder uitbouwen van de bestaande accounts in de interieurbranche;
 • Creëren van nieuwe opportunity’s die voor verdere groei zorgen;
 • Klant- en projectinformatie aanleveren voor het interne offerte- en orderproces;
 • Klantwensen vertalen naar oplossingen;
 • Onderhandelen van de leveringsvoorwaarden;
 • Delen van bruikbare marktinformatie t.b.v. nieuwe ontwikkelingen;
 • Zorgdragen en managen van de klantenverwachtingen;
 • Verantwoordelijk voor het behalen van team- en persoonlijke targets.

Het bezoeken van klanten in Europa vergt ongeveer 40% van de tijd. Dit zijn korte trips van één dag of met één tot twee overnachtingen. Je rapporteert aan de Directeur Operations en je standplaats is Venray.

Functieprofiel: Om succesvol te zijn in deze functie heb je een commerciële drive, ervaring met social selling strategy’s en technische affiniteit. Verder zijn de volgende eisen van belang:

 • Hbo-opleiding of hoger in een commerciële/technische richting;
 • Ervaring met sales in een B2B omgeving en bij voorkeur kennis van de interieurbranche;
 • Je geniet van ‘opportunity’s’ en denkt steeds ‘what’s next’;
 • Talenkennis: Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Bereidheid tot regelmatig te reizen;
 • Competenties: empathisch, netwerken, gedreven, resultaatgericht, flexibel en commercieel sterk. 

Aanbod: een uitdagende en verantwoordelijke functie bij een ambitieus en groeiend bedrijf. De mogelijkheid om actief mee te bouwen aan de toekomst van Keijsers Interiors. Je maakt deel uit van een team met gedreven collega's. Bovengemiddeld salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren: Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving, solliciteer dan nu met je sollicitatiebrief en CV en stuur je gegevens naar: rohan.bruggink@schakelpunt.com
Voor meer informatie kun je kijken op www.keijsersinteriors.com of bellen met Rohan Bruggink
op +31(0)6-55831741.

Terug naar overzicht
/files/vacatures/untitled.png

Staat er geen passende vacature bij?

Wij zijn vanwege groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die onze voorliefde voor interieurbouw delen en passen bij onze duurzame, innovatieve bedrijfscultuur.

Wil je daarover met ons in gesprek, stuur dan een open sollicitatie naar manon@keijsersinteriors.com. Geef aan in welke richting je een nieuwe functie zoekt en wij laten je dan snel weten of wij nu, of in de toekomst, mogelijkheden zien voor iemand met jouw achtergrond en ervaring.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN ONZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op