NL / EN

Werken bij

Senior Project Manager

Keijsers Interiors, één van de grootste interieurbouwers van Nederland met een eigen productielocatie in Polen, is op zoek naar een Senior Projectmanager, die ons team komt versterken. 

Wij leveren werk waar we trots op zijn! We bouwen interieurs voor projecten als de Hermitage in Amsterdam, het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het HQ van Philips, verschillende retail klanten zoals Hunkemöller en O’Neill, maar ook voor internationale klanten zoals een ziekenhuis op Curaçao of een Penthouse voor een particulier in Qatar. Ook zijn wij trots op onze lange klantrelaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit en wederzijds vertrouwen. Onze missie: Wij overtreffen de verwachtingen van de klant! Dit doen we door ons te onderscheiden op basis van kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en daadkracht.

Keijsers Interiors groeit! Omdat we zo’n goede naam hebben in binnen- en buitenland groeit ons bedrijf hard door. 

De cultuur van Keijsers Interiors kenmerkt zich door hard werken, de handen uit de mouwen steken, humor, samen soep eten en elkaar helpen. De klant staat voorop en daarom is geen dag hetzelfde.

Wil jij bijdragen aan de groei van ons prachtige bedrijf? De Senior Projectmanager is de spil bij de realisatie van grootschalige interieurprojecten.

Senior Projectmanager

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van interieurbouw projecten binnen de gestelde tijd en budget. Voor
jouw projecten stel je de projectplanning op en bewaak je budget en marges. Door middel van het project creëer je een inspirerende meerwaarde voor de klant. Je denkt mee met de klant, architect en aannemersbedrijf over alternatieve oplossingen en nieuwe wegen om het project dat WOW effect te geven. Je neemt deel aan project overleggen met diverse stakeholders en vertegenwoordigt
Keijsers Interiors op een excellente manier. Je onderhoudt nauw contact met de productielocatie in Polen en geeft leiding aan de assistent projectmanager.


Functieprofiel:

 • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau en hebt een relevante afgeronde beroepsopleiding, bijvoorbeeld richting bouwkunde, project- en evenementenmanagement of soortgelijk.
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar praktijkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Als persoon ben je te omschrijven als resultaatgericht, gaat altijd voor kwaliteit, kunt goed samenwerken en bent
  creatief in het aangaan van uitdagingen.
 • Je kunt goed analyseren en organiseren.
 • Door jouw commerciële inslag vind je het leuk om met klanten om te gaan en deze tevreden te stellen.
 • Je hebt oog voor detail en bent vasthoudend, maar flexibel waar noodzakelijk.
 • Gezien het internationale karakter van de organisatie ben je een sterke communicator, zowel in het Nederlands als Engels.
  Goede kennis van het Duits is een pré.
 • Uiteraard beschik je over leidinggevende capaciteiten.


Aanbod:

Een uitdagende en verantwoordelijke functie bij een ambitieus en groeiend bedrijf. De mogelijkheid om actief mee te bouwen aan de toekomst van Keijsers Interiors. Je maakt deel uit van een team met gedreven collega’s. Bovengemiddeld salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Reageren:

Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving, solliciteer dan nu met je sollicitatiebrief en CV en stuur je gegevens naar rohan.bruggink@schakelpunt.com.
Voor meer informatie kun je bellen met Rohan Bruggink op +31(0)6-55831741.

Terug naar overzicht
/files/projecten/de-rotterdam/150126_GroupA_MakkinkenBey_deRotterdam.jpg

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op