NL / EN
Headerafbeelding

Werken bij

Assistent Projectleider Retail

Keijsers Interiors, één van de grootste interieurbouwers van Nederland met een eigen productielocatie in Polen, is op zoek naar een Assistent Projectleider Retail, die ons team komt versterken.

Wij leveren werk waar we trots op zijn! Voor merken zoals Hunkemöller, Sandwich, Tumble & Dry en Brainwash kappers verzorgen we de totale winkelinrichting in Europa. Ook zijn wij trots op onze lange klantrelaties, die gebaseerd zijn op kwaliteit en wederzijds vertrouwen. Onze missie: Wij overtreffen de verwachtingen van de klant! Dit doen we door ons te onderscheiden op basis van kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en daadkracht.

Keijsers groeit! Omdat we zo’n goede naam hebben in binnen- en buitenland groeit ons bedrijf hard door en mogen we steeds meer Retailers tot onze klanten rekenen. Door de opening van een nieuw experience center zal je werklocatie variëren tussen Venray en deze inspirerende locatie in het midden van het land.

Ons Projectteam voor de Retailbranche heeft daarom dringend behoefte aan een nieuwe collega, die samen met hen de schouders eronder zet, projecten mee oppakt en ervoor zorgt dat deze volgens de normen van Keijsers en waar mogelijk boven verwachting van onze klanten worden gerealiseerd.

De cultuur van Keijsers kenmerkt zich door hard werken, de handen uit de mouwen steken, humor en elkaar helpen. Onze klanten staan op nummer één en binnen ons bedrijf is geen dag hetzelfde.

Wil jij bijdragen aan de groei van ons prachtige bedrijf? Met een MBO/MBO+ opleiding in de interieurbouw en een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie ben je voor ons een hele interessante collega. Voor we het vergeten: Het betreft een fulltimebaan.

Assistent-Projectleider Retail

Wat ga je doen?

 • Als Assistent-Projectleider Retail, coördineer en realiseer je in samenspraak met de Projectleider de winkelorders (projecten) van onze Retail klanten.
 • Je maakt op basis van een te openen winkel een tekening zodat helder is welk maatwerkmeubilair voor die winkel geleverd moet worden; Je doet zo nodig voorstellen voor een efficiëntere indeling en geeft hierover advies.
 • Je zorgt ervoor dat de tekening wordt vertaald naar een offerte in het systeem en wordt bevestigd aan de klant.
 • Je zorgt ervoor dat alle informatie beschikbaar is om de klant van de juiste offertes en orderbevestigingen te voorzien. Je stemt speciale aanvragen af met de klant en de betreffende projectleider.
 • Je zorgt met het team in Polen voor een volledige informatiestroom binnen en rondom een project, stuurt alle betrokken partijen, waaronder onze engineers in Polen, op een stimulerende manier aan en geeft terugkoppeling aan de Projectleider over de voortgang.
 • Je hebt het snel door als er knelpunten in het proces dreigen te ontstaan en speelt hierop in. Samen met de Projectleider bepaal je waar de prioriteiten liggen en zorg je ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen en dat de klant en interne organisatie tijdig de juiste informatie ontvangen.
 • Je staat stand-by tijdens de montage om als het nodig is de montageteams on site of op afstand te ondersteunen en je stuurt samen met het team in Polen naar een oplossing waar de klant blij van wordt. Alles wat je signaleert neem je vervolgens mee om samen met de betrokken partijen te kijken hoe het bij een volgend project beter kan.
 • In deze functie vorm je per Retail klant een team met een Projectleider Retail en een Engineer.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een MBO/MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur een relevante afgeronde beroepsopleiding binnen de interieurbouw.
 • Je bent technisch onderlegd en kunt goed tekeninglezen.
 • Je bent bedreven in het werken met Autocad. Kennis van Top-Solid, Proteus & Excel zijn een pré maar willen wij je ook graag leren.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je werkt secuur, hebt oog voor detail en gaat altijd voor kwaliteit.
 • Je bent klantgericht en je weet als geen ander dat teamwork de sleutel tot succes is.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat uit van het principe "Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg!"
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA- vol certificaat of bereid dit te halen.
 • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels, Duits is een pré.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in ons vakgebied.
 • De mogelijkheid om actief mee te bouwen aan de toekomst van Keijsers.
 • Je maakt deel uit van een team met gedreven collega's.
 • Bovengemiddeld salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je geïnspireerd door deze uitdaging, stuur dan je motivatie en CV naar manon@keijsersinteriors.com (graag voor 25 september). Voor meer informatie bel met 0613400125 (Manon Joosten).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
/files/vacatures/untitled.png

Staat er geen passende vacature bij?

Wij zijn vanwege groei voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die onze voorliefde voor interieurbouw delen en passen bij onze duurzame, innovatieve bedrijfscultuur.

Wil je daarover met ons in gesprek, stuur dan een open sollicitatie naar manon@keijsersinteriors.com. Geef aan in welke richting je een nieuwe functie zoekt en wij laten je dan snel weten of wij nu, of in de toekomst, mogelijkheden zien voor iemand met jouw achtergrond en ervaring.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN ONZE VACATURES WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op