Keijsers heeft de inrichting verzorgd voor ‘De Barak’, het nieuwbouwgedeelte van het Medisch revalidatiecentrum van het ministerie van Defensie. Het revalidatiecentrum is gevestigd in Doorn en heeft alles in huis om militairen te helpen bij een herstel.

Bij dit project was het belangrijk om de specifieke wensen van de gebruikers mee te nemen. Keijsers heeft dit totale project opgepakt en het gebouw zo ingericht dat het wat betreft de inrichting ondersteuning biedt bij het herstel van de patiënten. Zo hebben we bijvoorbeeld aangepast(e) zitmeubilair en bedden geplaatst. We hebben tevens een speciale plantenwand gerealiseerd die over alle etages doorloopt:  een sfeerverhogend object dat de herstelperiode positief beïnvloedt.

Opdrachtgever:

Ministerie van Defensie

Gebruiker:

Medisch Revalidatie Centrum Doorn