Het gloednieuwe experience center van Interior Group

Het gloednieuwe experience center van Interior Group

Met het gloednieuwe experience center van Interior Group wordt gezamenlijke groei gerealiseerd

Interieurbouwer Keijsers Interiors én De Projectgroep lanceren met het experience center een creatief en inspirerend honk

Utrecht, 20 mei 2020

Centraal gelegen aan de rand van Utrecht is op een oppervlakte van ruim 2000 vierkante meter het nieuwste initiatief van Keijsers Interiors en De Projectgroep ontsproten en onlangs in gebruik genomen. Het is een bruisende, creatieve en inspirerende plek waar interieurarchitecten samen met hun opdrachtgevers, klanten en zakenrelaties in gesprek kunnen. Aan de hand van een breed scala aan eigentijdse stalen, stofferingen, behang en andere materialen kan eenieder zich laten inspireren.

“Het is onze ambitie de opdrachtgevers te begeleiden in het complete proces van ontwerp tot ontwikkeling”, zegt Willem Hoefakker – CEO van de groep. “Onze bedrijven vullen elkaar geweldig goed aan qua expertise, dienstverlening en knowhow. Onze eigen fabriek kan alles maken wat de architect of opdrachtgever van ons verwacht. En wat wíj voor onze opdrachtgevers in de interieurbranche bedenken natuurlijk. Zo staan wij gezamenlijk – met ons geweldige experience center - voor het complete plaatje”, vervolgt Hoefakker enthousiast.

Experience center
De werkwijze en visie van beide bedrijven - Keijsers Interiors en De Projectgroep – is duidelijk zichtbaar in het experience center. Er zijn volledig ingerichte hotelkamers en recreatiewoningen zodat de zich oriënterende bezoeker direct kan zien wat de mogelijkheden zijn.

Er is de ‘tunnel of fame’ – een portfolio in de vorm van een grote tunnel met opzienbarende, onlangs gerealiseerde projecten waar je als bezoeker doorheen loopt. Je ogen ‘bladeren’ door de mogelijkheden terwijl je erdoorheen wandelt en allerlei resultaten rustig bekijkt.

Creative square
Dé plek in het hart van het experience center waar alle stalen en materialen tot ieders beschikbaarheid aanwezig zijn en er eindeloos gecombineerd kan worden.

Screens
Door het hele complex hangen 12 grote beeldschermen waarop in vogelvlucht allerlei filmpjes van gerealiseerde projecten te zien zijn. De bezoekende architect kan ook inpluggen op het scherm van het creative square en zijn/haar eigen presentatie tonen tijdens een overleg.

Vergaderfaciliteiten
Er zijn twee grote vergaderruimtes beschikbaar waar bezoekende architecten en opdrachtgevers rustig met elkaar kunnen brainstormen en napraten over hun eigen projecten.

Specialisten en vaklieden
Alle medewerkers van Interior Group zijn stuk voor stuk specialisten met een brede kennis van toepassingen en de laatste ontwikkelingen en trends in de verschillende branches. Het is hun vak te ontdekken wat de boodschap is die opdrachtgevers willen uitstralen naar hun cliënten of gasten. Ook in de eigen fabriek werken vakmensen die ambachtelijk geschoold zijn. Dat is te zien in het eindresultaat.

Co-creators van Interior Group
Vakkennis delen is co-creation. Alleen dán worden de beste concepten ontwikkeld die werkelijk tot de verbeelding spreken. Meerwaarde geven op allerlei vlak en elk project keer op keer verrijken – dat is de visie van de groep. Keijsers Interiors en De Projectgroep zijn de co-creators van Interior Group. Gezamenlijk bieden zij een totaaloplossing qua smaak, invulling, toepassing én uitvoering van elk plan voor een nieuw interieur of project. Met dit nieuwe experience center en een groepswebsite wil Interior Group zich verder in de kijker spelen in de interieurbranche.

Beide bedrijven samen zijn een nóg grotere speler geworden in de branche van nationale en internationale projectinrichting en interieurbouw.

Creative partners
Daarbij is Interior Group de samenwerking aangegaan met 12 creative partners, betrouwbare businesspartners die passen in de complete service-chain van de groep. Alle creative partners nemen actief deel in Interior Group en zijn op een of andere wijze fysiek vertegenwoordigd in het experience center. In de toekomst gaan frequent bijeenkomsten georganiseerd worden in het experience center waar deze creative partners een significante rol gaan vervullen.

Sinds ruim een jaar is Willem Hoefakker (54) CEO van Keijsers Interiors en de gehele groep. Met Hoefakker aan de leiding is er een nieuwe wind gaan waaien binnen de complete organisatie en is de bedrijfsstrategie aangepast. Samen met Eli van Beekveld – huidige COO bij Keijsers Interiors - heeft Hoefakker een heldere visie en strategie neergelegd hoe de groep de komende jaren kan gaan excelleren.

Kijk voor vast een digitale impressie op: www.interiorgroup.com

Over Keijsers Interiors
Keijsers Interiors bestaat sinds 1872 en is gevestigd in Horst en in het pand van Interior Group in Utrecht. Het bedrijf is specialist in maatwerk en uitgegroeid tot de top vijf grootste interieurbouwers in Nederland. Keijsers Interiors realiseert kwalitatief hoogwaardige projecten voor opdrachtgevers in de Retail branche, utiliteit-, musea- en hospitality-sector. Bekende namen zoals onder meer Naturalis Biodiversity Center, Rechtbank Rotterdam, KPN, Hunkemöller, HNO ziekenhuis Curaçao, Shell en diverse hotelketens zoals Corendon Hotels, The Student Hotel, Cityden, NH Hotels, Yays en Plopsaland worden gerekend tot de clientèle. Keijsers Interiors heeft een eigen productiefabriek in Polen met ruim 130 werknemers.

Kijk voor meer informatie op:www.keijsersinteriors.com

Over De Projectgroep
De Projectgroep is gevestigd in het pand van Interior Group in Utrecht en werkzaam in diverse landen. De organisatie heeft veel ervaring en kennis in het bijstaan én realiseren van gedeeltelijke en complete interieurprojecten voor projectontwikkelaars met het inrichten van woningen, kantoorruimtes en recreatiewoningen. De opdrachtgevers worden volledig ‘ont-zorgt’ wat betreft stoffering en meubilering van ruimtes. De Projectgroep adviseert, ontwerpt, levert en plaatst. Het bedrijf coördineert als één aanspreekpunt de projecten met alle betrokken disciplines en alle projecten worden turn-key opgeleverd. De Projectgroep werkt onder meer voor: de horecabranche, recreatieparken en resorts, hotelketens, particuliere beleggers, FC Utrecht, BAM, Heymans, Caransa Groep, Volker Wessels.

Kijk voor meer informatie op: www.deprojectgroep.nl

Over Interior Group
Interior Group is het gezamenlijke initiatief van Keijsers Interiors en De Projectgroep dat sinds mei 2020 haar deuren heeft geopend van het experience center - gevestigd aan de rand van Utrecht. Vanuit Interior Group wordt het beste resultaat voor elk project en voor iedere opdrachtgever gegarandeerd op het gebied van duurzaamheid, creativiteit, budget, innovatie en inventiviteit. Het experience center biedt faciliteiten waar vak- en branchegenoten gebruik van kunnen maken om zich te laten inspireren. Er zijn vergaderfaciliteiten en een restaurant waar ontbijt en lunch geserveerd wordt. Ook specifieke afspraken kunnen op verzoek gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie op: www.interiorgroup.com

The Art of Creation
© 2022 Keijsers Interiors
Created by