NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

Nieuw gezicht: Michal Kapuscinski

Maak kennis met onze nieuwe fabrieksdirecteur

Al heel lang hebben wij bij Keijsers Interiors een eigen fabriek in Bochnia, Polen. Samen werken we aan alle projecten, dus een directeur die teamwork omarmt, onze ambities deelt en die een sterke visie heeft voor het productiedeel van projecten is essentieel. En dat alles hebben we gevonden in Michal Kapuscinski. Michal legt uit wat hij Keijsers Interiors gaat brengen.

 

Waarom heb je ervoor gekozen om directeur van de fabriek bij Keijsers Interiors te worden?

“Vanaf de eerste bijeenkomst zag ik een enorm potentieel in Keijsers Interiors, alle medewerkers zijn echte experts in hun werk. De visie van het managementteam op de toekomst van Keijsers Interiors kwam overeen met mijn ambities. Dus dat is een geweldige uitdaging voor een persoon zoals ik.”

 

Wat is je achtergrond?

“Ik heb 9 jaar ervaring in supply chain en productie. De helft van deze tijd heb ik doorgebracht in de meubelindustrie. Zo werkte ik bijvoorbeeld als planner en productiemanager in de wereldklasse fabriek Fritz Hansen. Waarbij ik de laatste 3 jaar de stoffeerafdeling het opgezet en uitgebreid.”

 

Wat zijn de ambities die je in de fabriek hoopt te realiseren?

“Ik wil het volledige fabriekspotentieel ontwikkelen, een team van experts opbouwen die klaar staan ​​om het onmogelijke te doen. En dat begint met het verbeteren van de communicatie, werk slimmer organiseren en een sfeer opbouwen die bijdraagt ​​aan nog meer creativiteit.”

/files/michal.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op