NL / EN

Nieuws

Moxy Hotels in Düsseldorf en Darmstadt

Moxy Hotels in Düsseldorf en Darmstadt
Keijsers Interiors is in 2018 door Odyssey Hotel Group geselecteerd om het maatwerk meubilair voor de Moxy Hotels in Düsseldorf en Darmstadt te realiseren. In samenwerking met architect Helge Dokters van Leeuwen hebben we de juiste materialen gevonden om het Moxy gevoel te creëren. Bij dit mooie project is het ontwerp van het maatwerk meubilair gemaakt door HDVL Designmakers.

Het juiste team bij het juiste project
Bij Keijsers Interiors is de klant de sleutel tot succes. Om aan de wensen en behoeften van de klant te voldoen, hebben we een proces ontwikkeld om tot een oplevering te komen volgens de specificaties van de klant, binnen budget en volgens planning. Dit maken we waar door voor elk project een passend team samen te stellen. Rabie Enini is onze projectleider voor de Moxy Hotels. Hij heeft ruime ervaring met projecten in de hospitality branche, onder andere in het Midden-Oosten.

Het Moxy concept is een label van de Marriott Hotel Group. Opdrachtgever Odyssey Hotel Group heeft de ambitie om het Moxy concept verder uit te rollen in Duitsland.

Fotografie Satelliet meubelen

English

    

/files/projecten/moxy/moxy-lounge.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op