NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

Nieuwe Chief Operating Officer: Eli van Beekveld

Nieuwe Chief Operating Officer: Eli van Beekveld
Keijsers Interiors groeit en heeft Eli van Beekveld toegevoegd aan het directieteam. Per 1 december 2018 is Eli gestart in haar functie als Chief Operating Officer. Samen met CEO Ton van der Velden staat ze nu aan het roer van Keijsers Interiors.

Ambities waarbij kwaliteit voorop staat
De ambitie om klanten te blijven ontzorgen op het gebied van maatwerk interieur wordt met de komst van Eli kracht bijgezet. Door de komst van Eli is de interne organisatie in staat om een hoge kwaliteit te blijven bieden en met de klant mee te denken om zo gezamenlijk het beste resultaat te behalen. Nu en in de toekomst.

Maak kennis met Eli van Beekveld
In een interview vertelt Eli wat ze van haar nieuwe functie vindt en leer je haar beter kennen.

Waarom heb je ervoor gekozen om als COO aan de slag te gaan bij Keijsers Interiors?
‘’Ondanks dat ik een goed lopend bedrijf had, heb ik ervoor gekozen om in te stappen in de directie van Keijsers Interiors. De inspirerende ambitie, de geweldige kwaliteit en de gedrevenheid bij Keijsers Interiors hebben mij vanaf het eerste moment aangegrepen. Keijsers Interiors is een bedrijf dat niet schroomt om uitzonderlijke dingen te maken, letterlijk buiten de grenzen te denken en écht met de klant mee te denken’’.

Wat maakt je werk uitdagend?
‘’Keijsers Interiors vraagt veel van haar medewerkers. Het is belangrijk om continu die kwaliteit te leveren die voor de klant zo belangrijk is. Ik heb invloed op dat we de juiste mensen in huis hebben en houden. We willen onze interne organisatie simpelweg op orde hebben. Dat vraagt leiderschap wat gericht is op mens- en maakwerk, een hele mooi combinatie! Juist die combinatie van het hier en nu én de toekomst is voor mij interessant’’.

Waar ben je trots op als je naar Keijsers Interiors kijkt?
‘’Ik kan genieten van de samenwerking van onze medewerkers aan een project. Het (met de klant) nadenken over verschillende mogelijkheden, het elkaar kritisch bevragen en ondersteunen waar  nodig is. Samen kom je verder en bereik je een veel beter resultaat. Wat zijn we trots als een project daarna gerealiseerd wordt! Ik vind het belangrijk dat successen worden gedeeld en gevierd, tenslotte heeft vaak een groot gedeelte van het Keijsers-team een bijdrage geleverd.”.

We wensen Eli veel succes en plezier toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!

English

/files/team/eli-van-beekveld.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op