NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

Het verhaal van Matylda; onze planning manager

Het verhaal van Matylda; onze planning manager
Goede planning en communicatie zijn essentieel om de verschillende projecten volgens planning en binnen budget op te kunnen leveren. Matylda, werkzaam op onze productielocatie in Bochnia (PL) vormt hierin een belangrijke spil; zij is onze planning manager. Met haar ervaring bij Keijsers Interiors als stock planner en purchase manager is Matylda nu op de juiste plek beland. Matylda vertelt zelf wat haar bezighoudt.

Overzicht en samenwerking
‘’Samenwerking is het sleutelwoord bij mijn werkzaamheden. Ik houd overzicht en zorg ervoor dat de planning actueel is. Dagelijks controleer ik de status van de orders en de voorraad. Als er afwijkingen zijn dan probeer ik te achterhalen waar die afwijkingen vandaan komen. Afwijkingen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op de planning, materialen en marges. Samen met onder andere de engineers en de productiemanager zoek ik naar passende oplossingen en sturen we bij waar nodig. Ik heb dagelijks contact met de projectmanagers in Venray en de engineers in Bochnia.''

‘’Ik ben blij dat ik de kennis die ik heb opgedaan nu in de praktijk kan brengen en kan bijdragen aan de efficiency en verbeterprocessen binnen Keijsers Interiors. Mijn grootste uitdaging is het maken van een actuele planning zodat de projecten volgens plan kunnen worden opgeleverd. Ik ben heel trots dat ik deze kans heb gekregen.”

English

/files/nieuws-items/matylda/matylda.jpeg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op