NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

Keijsers Interiors klaar voor de toekomst

Keijsers Interiors klaar voor de toekomst

We zijn onze dynamische organisatie klaar aan het maken voor de toekomst. In verschillende projectteams is door de medewerkers gewerkt aan het in kaart brengen van de huidige situatie en het toekomstbeeld. Het resultaat zijn actieplannen op het gebied van Business-, Process- en Organisation Development. Deze zijn eind mei gepresenteerd aan het gehele team van Keijsers Interiors!

Efficiënte en slimme processen

Om de groei die Keijsers Interiors ambieert te bereiken, willen we processen efficiënter, slimmer en beter laten verlopen. Hier zijn de actieplannen die we hebben gemaakt dan ook op gericht. We kunnen hierdoor nog beter en sneller ageren op de vragen en wensen van een klant.

Team heeft belangrijke stem

Als één team werken we bij Keijsers Interiors gestaag aan het realiseren van onze ambities: het ontzorgen van de klant, het kritisch meedenken met de klant en het leveren van hoogwaardige kwaliteit in binnen- en buitenland. Iedereen binnen Keijsers Interiors heeft een belangrijke stem in deze ontwikkeling. Sleutelwoorden in het proces zijn: meedenken, teamwork en vernieuwing. Het is mooi om te zien dat dit zijn vruchten afwerpt.

Kom ons team versterken

Wij zoeken nog mensen die ons team komen versterken. Ben jij uit het juiste hout gesneden en wil jij een rol krijgen in onze dynamische omgeving? Kijk op dan op onze vacaturepagina

/files/foto-organisatieontwikkeling_v2.png
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op