NL / EN

Nieuws

Keijsers Interiors wereldwijd actief

Keijsers Interiors wereldwijd actief

Vanuit onze vestigingen in Nederland en Polen leveren we wereldwijd maatwerk op het gebied van interieurbouw. De locatie van de klant vormt voor ons geen belemmering. Of het nu ver weg is of dichtbij: we maken altijd gebruik van kwalitatief goede en duurzame producten die aansluiten bij de wens van de klant.

Projecten in het Midden-Oosten en Curaçao

Keijsers Interiors heeft recent in het Midden-Oosten een uniek project gelanceerd. Wij hebben voor deze klant exclusief maatwerk gerealiseerd van het allerhoogste niveau. Voor dit project heeft Keijsers Interiors onder andere bureaus, zitbanken, plafondelementen en metershoge deuren geleverd. Bijzonder aan het interieur is dat alles hoogglans gepolijst is in RVS, fineer en leer.

In Curaçao zijn we actief voor Ballast Nedam, een Nederlands bouwbedrijf dat Keijsers Interiors heeft geselecteerd als leverancier voor het maatwerk interieur in het Hospital Nobo Otrobanda. Het ziekenhuisgebouw en de inrichting staan symbool voor de zorg die patiënten er mogen verwachten: kwaliteit, betrouwbaarheid, rust en functionaliteit.

We zijn er trots op dat we vanuit diverse plekken op de wereld worden benaderd en mooie projecten mogen realiseren. Het is fantastisch en uitdagend om met verschillende culturen in aanraking te komen!

English

/files/nieuws-items/keijsers-internationaal/keijsers-internationaal_foto-juiste-formaat_website.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op