NL / EN

Nieuws

Nieuw gezicht: Rob Heijneman

Nieuw gezicht: Rob Heijneman

Met veel plezier wil ik me voorstellen als nieuw lid van het Keijsers Interiors-team, waar ik per januari 2018 onderdeel van uit mag maken in de functie van Business Unit Manager. Mijn specialisme én  passie liggen in de hospitality. Een wereld waarin verblijf, ontspanning en de etende mens centraal staan.

De markt van de interieurbouw ontwikkelt zich snel

De ontwikkelingen gaan snel: mensen reizen meer, worden beïnvloed door internet en televisie en zo wordt de wereld kleiner. Iedere dag komen er nieuwe materialen op de markt, trends komen en gaan. Voor ons interieurbouwers is het goed om te zien dat potentiële opdrachtgevers weer investeren in groei en hun look-and-feel. Ik ben vooral op zoek naar deze potentie in de markt, partijen die graag met Keijsers Interiors willen samenwerken aan mooie (en soms complexe) trajecten in de interieurbouw. Onze vakmensen en expertise staan garant voor repeterende opdrachten en tevreden eindgebruikers.

Actief naast mijn werk

Ook in mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen. Ik heb een druk en gezellig gezinsleven. We zetten ons in als vrijwilliger bij (sport)verenigingen en hebben een passie voor koffie (specialty coffee). Samen met mijn oudste zoon bezoeken we met regelmaat diverse nieuwe ‘pareltjes’ op het gebied van koffietentjes. We gaan op zoek naar de ultieme zwarte goudervaring, die ik vervolgens als hobby barista probeer te evenaren.

English

/files/team/rob-heijneman_nieuws.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op