NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

HKMX-concept Hunkemöller

Interieur speelt belangrijke rol bij HKMX-concept Hunkemöller

Keijsers Interiors is trotse partner van Hunkemöller bij de uitrol van het HKMX-concept.

Het HKMX-concept heeft een geheel eigen signatuur dat ontworpen is door Store-Age en verder is uitgewerkt door Keijsers Interiors samen met het bouwteam van Hunkemöller. In alle winkels komen een aantal kenmerkende onderdelen terug: magenta en zwarte kruislings lopende plafondbalken, een stoere brick stone muur en een wand met houten latten die de ruimte warm en huiselijk maakt. Dit zorgt voor de herkenbaarheid van het concept in de winkelgebieden.

HKMX is gelanceerd voor de sportieve vrouw en bestaat uit een breed assortiment sportkleding en ondergoed. Het concept is inmiddels succesvol getest in Berlijn en Amsterdam. Nog deze maand heeft Hunkemöller drie winkels geopend voor de sportieve vrouw in Duitsland (Hamburg, Bochum en München) en één in Nederland (Utrecht). Hunckemöller heeft het voornemen om hierna nog circa 50 winkels te openen.

Genoemd in jaarboek LADEN 2017-2018

Het HKMX-concept staat in het jaarboek van het Duitse LADEN 2017-2018. In dit boek staan alle nieuwe spraakmakende concepten op interieurgebied van de afgelopen tijd. We zijn er trots op dat het concept en onze naam worden genoemd in het boek en dat het project nu verder wordt uitgerold.

English

/files/projecten/hkmx/hunkemoller-hkmx_foto1.jpg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op