NL / EN
Headerafbeelding

Nieuws

Keijsers Interiors gaat over naar cloud omgeving

Keijsers Interiors gaat over naar cloud omgeving

Om de dienstverlening van Keijsers Interiors verder te optimaliseren zijn we overgestapt naar een cloud omgeving. Met deze cloud omgeving zijn we in staat om sneller te schakelen en effectiever samen te werken met onze klanten en leveranciers.

Inspelen op de toekomst

Met de overstap naar de cloud omgeving spelen we in op de ontwikkelingen die gaande zijn bij Keijsers Interiors. We zijn flink aan het uitbreiden en verwachten locaties op diverse plekken in de wereld te openen. Het is daarom belangrijk dat alle data en applicaties op één locatie geordend zijn en overal ter wereld beschikbaar zijn.

Duidelijke communicatie

Matthias de Vries, verantwoordelijk voor de ICT binnen Keijsers Interiors, licht toe. 'In de toekomst gaan we voor elk project een centrale omgeving van relevante documentatie, zoals de planning en communicatie, creëren. Een omgeving waartoe de klant en de leverancier toegang heeft, waarbij uiteraard een scheiding wordt gemaakt in voor wie wat inzichtelijk is. Hiermee willen we voor iedereen zoveel mogelijk duidelijkheid en een optimaal proces bewerkstelligen.'

English

/files/nieuws-items/cloud/afbeelding-2.jpeg
Terug naar nieuwsoverzicht

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op