NL / EN

Interieurbouw door Keijsers

Keijsers Interiors levert kwalitatief hoogwaardig maatwerk interieurbouw over de gehele wereld.

Als klant ben jij onze sleutel tot succes

Het is onze ambitie om de beste interieurbouwer te worden voor opdrachtgevers in de retail en utiliteitsbouw. Jouw opdracht levert de sleutel tot die positie. Je wilt een interieur dat voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Keijsers heeft een proces ontwikkeld om te komen tot een oplevering volgens jouw specificaties, binnen het budget en binnen een afgesproken planning.

Referenties over kwaliteit

Niet alleen in Nederland is Keijsers maatgevend in kwaliteit. Ook buiten de grenzen wordt onze aandacht voor detail gewaardeerd. Onze klanten zien ons als toonaangevende interieurbouwer met referenties in vele sectoren van bedrijfsleven en overheid. Keijsers werkt graag en enthousiast samen met gemotiveerde opdrachtgevers, bouwers en kritische architecten. Met materiaalkennis en techniek levert Keijsers een significante bijdrage aan het proces en het resultaat.

Maatwerk volgens de LEAN filosofie

Keijsers produceert volgens een industrieel proces. Van een eenmalig meubel tot een complete inrichting. Alles volgens de LEAN filosofie: iedereen binnen onze onderneming richt zich op het creëren van waarde voor de klant. Verspillingen zijn niet aan de orde; wij maken geen kosten waar je niet voor wilt betalen.

Veiligheid, gezondheid en milieu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog op de agenda. Om de veiligheid van de medewerkers zo goed mogelijk te borgen, doorliep Keijsers de procedures die hebben geleid tot ons VCA* certificaat. Keijsers voldoet daarmee aan de Europese normen. Keijsers is FSC gecertificeerd, gebruikt duurzaam verkregen grondstoffen. Wij zijn ons permanent bewust van de effecten van onze activiteiten op de omgeving.

We verheugen ons erop je te ontmoeten

Jouw project is bij onze bevlogen interieurbouwers in goede handen. Onze vakmensen hebben gevoel voor ambacht en zijn nieuwsgierig naar ontwikkelingen. Materialen, productie, uitdagingen, oplossingen. Je kunt rekenen op onze onverdeelde aandacht en inzet om jouw wensen en verwachtingen professioneel waar te maken. Met veel liefde voor ons prachtige vak. Welkom!

Samen met ons een project starten?

Neem contact met ons op