Headerafbeelding

Create
identity

The Art of Creation

Complexe vraagstukken zijn voor onze teams een uitdaging. Wij maken ontwerpen en denken mee met de architecten. Als bevlogen vernieuwers dragen wij bij aan verrijking van bestaande ontwerpen. Wij zijn thuis in de branches van onze opdrachtgevers zodat we adequaat inspelen op duurzaamheid, trends, technische mogelijkheden en ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat wij anticiperend en veelal besparend tewerk gaan.

Over ons

innovatieve interieuroplossingen
voor elk project

jouw plan is onze basis

De vertaalslag maken van een mooi ontwerp op papier naar een prachtig, betaalbaar en uitvoerbaar plan van deze tijd, dat is onze expertise. Door jarenlange kennis en ervaring kunnen wij als geen ander de designfase verrijken. Jouw plan of ontwerp is voor ons de basis voor een vindingrijk vervolg in uitvoering. Dankzij design worden de grenzen van technologische mogelijkheden opgezocht. Andere functionele aspecten zoals kostenbesparing, onderhoudsgemak, snelle oplevering en beperking van de montagetijd geven mede voldoening aan onze slimme uitvoering.  

Interieur Design vertalen
Technische mogelijkheden

technische mogelijkheden worden ­verkend en verruimd

Alles wat wij bedenken kunnen wij in onze eigen fabriek maken. Om te komen tot een slimme uitvoering spelen naast esthetiek andere onderdelen een belangrijke rol zoals engineering, productiemethoden, conceptmatig en modulair bouwen, logistieke innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit vraagt om bijzonder denkvermogen, vindingrijkheid, de drang tot optimalisatie en uitzonderlijke materialenkennis en toepasbaarheid. Met oog voor detail en hart voor ons ambacht zijn wij altijd op zoek naar het hoogst haalbare resultaat. Samen met onze opdrachtgever.

design support


uitzonderlijke
materialenkennis


slimme, praktische en
kosten­besparende oplossingen


flexibiliteit in
productiemethoden

klantgericht maatwerk in Polen

In Bochnia staat onze fabriek. Dit is de productielocatie waar nog échte meubelmakers het ware ambacht beoefenen van pure, authentieke houtbewerking. Naar de maatstaven van deze tijd en alle technieken die daarbij horen.

Onze medewerkers werken hier iedere dag vol enthousiasme en toewijding aan alle bijzondere opdrachten waarvan geen één hetzelfde is.

Met vaste teams werken we aan de verschillende projecten zodat de juiste expertise ingezet wordt bij elk passende opdracht. We nodigen onze klanten graag uit om tijdens de productie van ‘hun’ meubels een kijkje te komen nemen in de fabriek.

build

The Art of Creation
© 2024 Keijsers Interiors
Created by